Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Distansundervisning

Teknisk support för dig som har undervisning på distans

Undrar du hur Canvas eller Zoom fungerar? Behöver du hjälp att komma igång inför höstens digitala moment? Besök de länkade guiderna nedan.

Studentguide – Canvas

Canvas är Lunds universitets lärplattform. Här kan du hitta information om din kurs, meddelanden från din lärare samt filer och annat som är relevant för din kurs. För mer information om funktionaliteten i Canvas och hur du kan orientera dig i den, besök vår studentguide.

Studentguide – Zoom

Zoom är en plattform för digitala möten och föreläsningar. I studentguiden kan du läsa hur du laddar hem och använder Zoom och hur du loggar in med ditt studentkonto. 

Plugga på distans - tips från Studieverkstaden

Tycker du att det är svårare att hantera dina studier nu när utbildningen sker digitalt? Här har vi samlat Studieverkstadens bästa tips på hur du skapar en produktiv och fokuserad studievardag hemma.