Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Masterprogram

HUGE - Masterprogram i Samhällsgeografi

Undervisningsspråk: Engelska

Vill du fördjupa dig inom fält som berör samhällets rumsliga organisering och fokusera dig ytterligare på förhållandet mellan det lokala, regionala och globala i samhällets förändring?

Läs mer på vår engelska webbsida

Masterprogram i Humanekologi - Culture, Power and Sustainability (CPS)

Undervisningsspråk: Engelska 

Masterprogrammet i humanekologi ger dig redskap för att kunna kommunicera om hållbarhetsproblem. Det hjälper dig förstå hur konsumtion och resursanvändning i grunden är kulturföreteelser och hur miljöproblem är fördelade i världen. Detta gör dig kvalificerad att kommunicera över gränser, inte bara mellan olika ämnen eller kulturer, utan också mellan näringsliv, politik och sociala rörelser.

LUMID - Master's in International Development and Management

Undervisningsspråk: Engelska

Masterprogrammet LUMID skapades i början av 2000-talet genom ett samarbete mellan Lunds Universitet och SIDA, med ett fokus på att utveckla nästa generations utvecklingsaktörer inom en struktur med hög akademisk standard.