Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

HUGE - Masterprogram i Samhällsgeografi

Undervisningsspråk: Engelska

Vill du fördjupa dig inom fält som berör samhällets rumsliga organisering och fokusera dig ytterligare på förhållandet mellan det lokala, regionala och globala i samhällets förändring?

Läs mer på vår engelska webbsida

Masterprogram i Humanekologi - Culture, Power and Sustainability (CPS)

Undervisningsspråk: Engelska 

Masterprogrammet i humanekologi ger dig redskap för att kunna kommunicera om hållbarhetsproblem. Det hjälper dig förstå hur konsumtion och resursanvändning i grunden är kulturföreteelser och hur miljöproblem är fördelade i världen. Detta gör dig kvalificerad att kommunicera över gränser, inte bara mellan olika ämnen eller kulturer, utan också mellan näringsliv, politik och sociala rörelser.

LUMID - Master's in International Development and Management

Undervisningsspråk: Engelska

Masterprogrammet LUMID skapades i början av 2000-talet genom ett samarbete mellan Lunds Universitet och SIDA, med ett fokus på att utveckla nästa generations utvecklingsaktörer inom en struktur med hög akademisk standard.