Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

LUP Student Papers

Din och andra studenters uppsatser publiceras i LUP Student Papers så att andra får tillgång till att läsa dem. Enligt Samhällsvetenskapliga fakultetens skall alla examensarbeten för kandidat-, magister- och masterexamen som godkänns vid samhällsvetenskapliga fakulteten lagras och publiceras elektroniskt. Den digitala publiceringen sker utöver inlämningen av ett arkivexemplar i pappersform. Det skall vara den, efter oppositionen, korrigerade och slutgiltiga versionen av uppsatsen som skall publiceras i LUP.

Uppladdning och publicering i LUP

Uppladdning och publicering av uppsats sker på http://lup.lub.lu.se/. För detaljerade instruktioner om hur du laddar upp din uppsats i LUP, vänligen se Samhällsvetenskapliga fakultetens biblioteks sida LUP Student Papers (www.sambib.lu.se > Skriva och publicera > Student > LUP Student Papers), eller bibliotekets manual.