Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Registrering

För att bli antagen till den kurs eller det program du läser behöver du först och främst tacka ja till din plats på www.antagning.se.

Registrera dig online

Institutionen tillämpar webbregistrering i samband med kursstart, där du som student själv loggar in på Studentportalen och registrerar dig på aktuell kurs. Webbregistreringen är öppen en vecka innan kursstart, och det är viktigt att du registrerar dig senast samma dag som kursen startar.

Mer information om kursernas upplägg, tentamen och kurslitteratur finns att läsa på kurssidan i Live@Lund innan kursstart.

Såhär webbregistrerar du dig i Studentportalen

Villkorlig antagning

Om du är villkorligt antagen måste du senast vid kursstart uppvisa din behörighet för att kunna registrera dig på, och delta i, kursen. Information om behörighetskraven hittar du i kursplanen, exempelvis via Lunds universtets centrala webbplats.

För att uppvisa din behörighet kan du antingen kontakta oss direkt i expeditionen (rum 117/119) eller via expeditionen [at] keg [dot] lu [dot] se. Efter att vi har kontrollerat dina meriter tar vi bort dina antagningsvillkor, och först därefter har du möjlighet att registrera dig på kursen.

Sidansvarig:

Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi
samt humanekologiska avdelningen

Adress: Sölvegatan 10,
223 62 Lund
Telefon: 046-222 17 59

Samhällsvetenskapliga fakulteten