Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Live@Lund

Kursplattform för studenter
Kursplan, schema, litteraturlista och annan viktig information publiceras på vår studentplattform Live@Lund (https://liveatlund.lu.se). Vänligen observera att vi enbart administrerar kurser som ges på vår institution. För frågor om andra kurser, var god kontakta den institution där kursen ges.

Live@Lund startsida får du upp en lista med kurser och kan klicka dig vidare till den kurs du är registrerad på. När du loggar in på Live@Lund får du också upp en lista med de kurser du är antagen till samt registrerad på under aktuell termin. Observera att vår institution ger dig tillgång till kurser du är antagen till, men inte nödvändigtvis registrerad på, fram till dagen efter kursstart. Därefter behöver du vara registrerad för att ha tillgång till kurssidan. Observera även att administrativa rutiner kring tillgång till kurser för antagna respektive registrerade studenter kan skilja sig åt mellan olika institutioner. 

Kontakta expeditionen [at] keg [dot] lu [dot] se om du inte kommer åt din kurssida. Om problemet uppstår efter kursstart kan det bland annat bero på att du av någon anledning inte är registrerad på kursen.

Skriv gärna ditt mobilnummer i din profil på Live@Lund så att vi kan sms:a dig vid behov.

Du kan enbart logga in på Live@Lund med ditt studentkonto.

Live@Lund support

Live@Lund FAQ (Vanliga frågor)

Sidansvarig:

Support

LDC Service Desk

servicedesk [at] lu [dot] se

046 222 9000

Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi
samt humanekologiska avdelningen

Adress: Sölvegatan 10,
223 62 Lund
Telefon: 046-222 17 59

Samhällsvetenskapliga fakulteten