Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Registrering

För att bli antagen till den kurs eller det program du läser behöver du först och främst tacka ja till din plats på www.antagning.se.

Registrera dig online

Institutionen tillämpar webbregistrering i samband med kursstart, där du som student själv loggar in på ladok och registrerar dig på aktuell kurs. Webbregistreringen är öppen en vecka innan kursstart, och det är viktigt att du registrerar dig senast samma dag som kursen startar.

Mer information om kursernas upplägg, tentamen och kurslitteratur finns att läsa på kurssidan i Canvas innan kursstart.

Villkorlig antagning

Om du är villkorligt antagen måste du senast vid kursstart uppvisa din behörighet för att kunna registrera dig på, och delta i, kursen. Information om behörighetskraven hittar du i kursplanen, exempelvis via Lunds universtets centrala webbplats.

För att uppvisa din behörighet, kontakta din studievägledare. Efter att vi har kontrollerat dina meriter tar vi bort dina antagningsvillkor, och först därefter har du möjlighet att registrera dig på kursen.