Human Geography

Karl-Johan Lundquist

Human Geography

Economic Performance during a Technology Shift Process: The interacting Roles of Producer Services and Manufacturing in Regional Growth Trajectories

• Karl-Johan Lundquist
  • Lars-Olof Olander
  • Martin Henning

Konferensbidrag

Conference name

SPRU 40th Anniversary Conference - The Future of Science, Technology and Innovation Policy

Conference date

2006-09-11 - 2006-09-13

Conference place

University of Sussex, Brighton

Projekt

• Technology Shifts and Regional Development - Economic Transformation in Time and Space