Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Välkommen till vår sida för alumner, och om vårt alumnarbete
För oss är kontakten med dig som före detta Lundastudent viktig.

En alumn (av latinets alumnus, elev) är en tidigare student från en viss skola. Dina kunskaper och erfarenheter spelar en allt viktigare roll i vår verksamhet, vare sig det gäller utvärderingar av utbildningar, mentorsprogram eller rekrytering av nya studenter.

Alumnnätverket är ett professionellt och socialt nätverk för alla som har läst vid Lunds universitet. Genom vårt nätverk kan du lättare behålla dina kontakter från studietiden och utveckla nya. Över 25 000 tidigare studenter har gått med i nätverket – gör det du med!

Alumnnätverket vid Lunds Universitet

Studenter