Human Geography

Karl-Johan Lundquist

Human Geography

Tillväxt, cykler och kriser. Nationell omvandling och regional utveckling under tre decennier

• Karl-Johan Lundquist
  • Lars-Olof Olander

Publikation/Tidskrift/Serie

Rapporter och Notiser

Volym

Rapport

Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi, Lunds universitet

Nyckelord

• kriser
  • tillväxt
  • teknologi
  • Ekonmisk omvandling
  • regional utveckling

Projekt

• Technology Shifts and Regional Development - Economic Transformation in Time and Space

Report number

ISBN/ISSN/Övrigt