Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Maya Soraya Ghadiri

Maya Soraya Ghadiri

Universitetsadjunkt

Maya Soraya Ghadiri

Jag arbetar som universitetsadjunkt på Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi. Jag har föreläsningar och övningar i GIS-kurser.
Jag har en civilingenjörsexamen inom lantmäteri med en masterexamen inom Geomatik från Lunds universitet. Min masteruppsats handlade om "Potential of Hyperion imagery for the simulation of MODIS NDVI and AVHRR-consistent NDVI time series in a semi-arid region."
Jag har åtta års erfarenhet inom olika områden relaterade till lantmäteri och geomatik. Tidigare har jag arbetat som lantmäteriingenjör vid National Cartographic Center (NCC) och som projektassistent på Lunds tekniska högskola (LTH). Mina karriärsintressen omfattar lantmäteri, rumslig analys, markmätningar, fjärranalys och GIS.