Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Canvas

Kursplattform för studenter

Kursplan, schema, litteraturlista och annan viktig information publiceras på vår studentplattform Canvas. Vänligen observera att vi enbart administrerar kurser som ges på vår institution. För frågor om andra kurser, var god kontakta den institution där kursen ges.

Canvas får du upp en lista med kurser och kan klicka dig vidare till den kurs du är registrerad på. När du loggar in på Canvas får du också upp en lista med de kurser du är antagen till samt registrerad på under aktuell termin. Observera att vår institution ger dig tillgång till kurser du är antagen till, men inte nödvändigtvis registrerad på, fram till dagen efter kursstart. Därefter behöver du vara registrerad för att ha tillgång till kurssidan. Observera även att administrativa rutiner kring tillgång till kurser för antagna respektive registrerade studenter kan skilja sig åt mellan olika institutioner. 

Kontakta expeditionen [at] keg [dot] lu [dot] se om du inte kommer åt din kurssida. Om problemet uppstår efter kursstart kan det bland annat bero på att du av någon anledning inte är registrerad på kursen.

Du kan enbart logga in på Canvas med ditt studentkonto.

Information om Canvas

Canvas Support

 

Support

LDC Service Desk

servicedesk [at] lu [dot] se

046 222 9000