Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Linda Stihl

Presentation

Universitetsadjunkt, administrativ studierektor och programkoordinator för Kandidatprogrammet i samhällsplanering – urban och regional utveckling.

Jag undervisar i kartografi och rumslig analys på våra GIS-kurser sedan 2009 och är kursansvarig för projektarbetet och uppsatskursen i samhällsgeografi på samhällsplanerarprogrammet (SGEL31 respektive SGEL36), samt delar av GIS: Geografiska informationssystem för samhällsvetenskap, introduktion med tillämpningar (SGEG10).

I rollen som administrativ studierektor ansvarar jag bland annat för frågor relaterade till hälsa, miljö och säkerhet (HMS), jämställdhet och likabehandling och lokaler men jobbar även med kursplaner utveckling och utvärdering av vårt utbildningsutbud. 

Som programkoordinator på samhällsplanerarprogrammet jobbar jag med programmets struktur och utveckling. Jag sköter även informationsspridning, tillgodoräkningar och utvärderingar på programmet. 

Publikationer

Human Geography
E-post: linda.stihl [at] keg.lu.se

Universitetsadjunkt

Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi

+46 46 222 84 24

417

16

Universitetsadjunkt

Humanekologi

417

16

Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi
samt humanekologiska avdelningen

Adress: Sölvegatan 10,
223 62 Lund
Telefon: 046-222 17 59

Samhällsvetenskapliga fakulteten