Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Covid-19 information

Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi följer Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset Covid-19.

Höstterminen 2021: både digitalt och på plats

Planeringen för höstterminen 2021 utgår från att undervisning och examination kommer att genomföras både digitalt och på campus, med hänsyn till ansvariga myndigheters regler och rekommendationer. 

Vi gör vårt bästa för att se till att du får undervisning av högsta möjliga kvalitet, samtidigt som vi anpassar undervisningen och följer Lunds universitets beslut för att begränsa risken för smittspridning.

Lunds universitets senaste rektorsbeslut med anledning av coronaviruset/covid-19

Program- och kursspecifik information

Du som är student hittar program- eller kursspecifik information som gäller för just din utbildning via din institutions hemsida eller i lärplattformen Canvas.

Hitta program- och kursspecifika länkar på sidan Ny som student

Lärplattformen Canvas

 

För mer information, se samhällsvetenskapliga fakultetens sida HÄR.