Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Jämställdhet, likabehandling, mångfald

Ytterst ansvarig för institutionens arbete kring jämställdhet, likabehandling och mångfald är prefekten. Det dagliga arbetet med frågorna drivs dock av Arbetsgruppen för jämställdhet, likabehandling och mångfald.

Arbetsgruppen för jämställdhet, likabehandling och mångfald (JLM-gruppen) är en arbetsgrupp under styrelsen som har som uppgift att inventera, bevaka och informera om jämställdhets- och likabehandling- och mångfaldsfrågor som är relevanta för institutionen. Målsättningen är att höja kunskapsnivån och engagemanget för dessa frågor hos institutionens personal och studenter. Arbetsgruppen tar fram informationsmaterial och formulerar förslag till åtgärder och evenemang till styrelsen och institutionsledningen.

Gruppen består av följande medlemmar:


Dokument

Policy för att motverka kränkande särbehandling och diskriminering vid Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi
Diarienummer STYR 2018/682, 2018-04-03

 

Sidansvarig:

Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi
samt humanekologiska avdelningen

Adress: Sölvegatan 10,
223 62 Lund
Telefon: 046-222 17 59

Samhällsvetenskapliga fakulteten