Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Rektor Torbjörn von Schantz välkomsthälsning till nya och gamla studenter inför höstterminen.

”Välkomna till en spännande men annorlunda hösttermin! På grund av rådande pandemi så måste både studier och studentliv anpassas. Vi kommer att behöva blanda undervisning på campus med undervisning på distans för att minska risken för smittspridning. För att vi ska kunna fortsätta att hålla våra bibliotek och studiemiljöer på campus öppna så måste vi hjälpas åt att hålla avstånd till varandra och stanna hemma vid minsta symtom. Ta hand om er själva och varandra!”