Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Institutionen söker en universitetsadjunkt med inriktning mot GIS!

Jordglob ståendes på skrivbord, foto.

Institutionen söker en universitetsadjunkt med inriktning mot geografiska informationssystem. Tjänsten omfattar undervisning i kulturgeografi och ekonomisk geografi med särskild inriktning mot GIS. Vi söker någon som kan bedriva undervisning av hög kvalitet relaterad till det samhällsvetenskapliga GIS-fältet samt kunna ta ansvar för utveckling och administration av institutionens kurser och program. Sista ansökningsdag är den 16:e augusti.

För att läsa mer om tjänsten samt att ansöka till den, klicka HÄR.