Rektor Torbjörn von Schantz välkomsthälsning till nya och gamla studenter inför höstterminen.

”Välkomna till en spännande men annorlunda hösttermin! På grund av rådande pandemi så måste både studier och studentliv anpassas. Vi kommer att behöva blanda undervisning på campus med undervisning på distans för att minska risken för smittspridning. För att vi ska kunna fortsätta att hålla våra bibliotek och studiemiljöer på campus öppna så måste vi hjälpas åt att hålla avstånd till varandra och stanna hemma vid minsta symtom. Ta hand om er själva och varandra!”