Lund University Covid-19 Hardship Scholarship

The following information is for students currently studying at Lund University whose financial situation has changed due to the coronavirus (Covid-19) pandemic.

Lund University Global Scholarship Fund has acquired new funds through the generous donation of the Crafoord Foundation. These funds are reserved for current Lund University students encountering financial hardship and have difficulties to manage their living costs in Sweden due to the COVID-19 pandemic situation.

For more information please see:

https://www.lunduniversity.lu.se/current-students/coronavirus-info-for-students/covid-19-hardship-scholarshipLinks to an external site..