Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Graduate Fair 28:e november 2019

Är du nyfiken på Lunds Universitets internationella kandidat och mastersprogram?

Graduate Fair är en utbildningsmässa för dig som är intresserad av att läsa ett internationellt program på engelska. Under mässan den 28:e november kommer representanter från våra 100 internationella mastersprogram och våra internationella kandidatprogram att finnas representerade för att möta alla intresserade studenter. Graduate Fair är din chans att lära dig mer om vilka kandidat- och mastersprogram som erbjuds på engelska och vilka program som passar just din akademiska bakgrund och ditt karriärintresse. Mässan är också en möjlighet för dig att få reda på hur du gör en komplett ansökan, vilka dokument du behöver skicka in och du ska tänka kring de programspecifika dokument som kan krävas av programmen. 

 

Du hittar mer information om Graduate Fair och hur man registrerar sig här Graduate Fair 2019