Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Sök sidas mfs-resestipendium vt-2016

MFS

Är du intresserad av utvecklingsfrågor? Vill du ge din examen en internationell profil? sök sidas mfs-resestipendium vt-2016 senast 26 april 2016 kl 12:00

Tidigare stipendiater har rest till Nicaragua och studerat hur man på kommunalnivå har hanterat transitionen till  en  mer  hållbar  energiförsörjning; till  Namibia  och  undersökt lokala orsaker och effekter av desertifiering; till Bogotá, Colombia för att försöka förstå skillnader i fattigas och rikas politiska kunskaper och intressen; till Sierra Leone för att ta reda på hur spridningen av nya rissorter har påverkat kvinnliga bönder; till Shanghai, Kina och intervjuat studenter om deras internetvanor; och till Ache, Indonesien för att dokumentera kvinnors erfarenheter som hushållsöverhuvuden och familjeförsörjare under konfliktåren. Vad vill du studera?

Läs mer om vår utlysning av MFS-resestipendium här!

Allmän information om MFS hittar du här