Ledig tjänst: Humanekologi

Universitetshuset 2016
Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi söker en vikarierande universitetslektor i Humanekologi.

Arbetsuppgifterna omfattar undervisning i humanekologi på grund- och masternivå, inklusive eventuella administrativa uppgifter. Innehavaren av anställningen skall förutom att kunna bedriva undervisning av hög kvalitet i humanekologi också kunna ta ansvar för utveckling och administration av utbildningsprogram och kurser i humanekologi. Undervisning kan komma att ske både på svenska och engelska.

Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång.

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Välkommen med din ansökan!