Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Intervju med Ola Jonsson om Bjuvs framtid

Hör samtal om företagsnedläggningar med universitetslektor Ola Jonsson, från Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi, om företagsnedläggningen i Bjuv.

Invånarna i skånska Bjuv chockades av företaget Nomad Foods besked att den anrika livsmedelsproducenten Findus ska läggas ned. Och 450 anställda mister jobbet. Men i Bjuv har man inte gett upp hoppet.

Hör samtal om företagsnedläggningar med universitetslektor Ola Jonsson, från Institutionen för kulturgeografi och ekonomisk geografi och forskare Karl Wennberg från Handelshögskolan och  Linköpings Universitet i P1-morgon från 23 maj, http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6437731.

Hör även intervju med Ola Jonsson i ämnet, i Radio Malmöhus från 23 maj, http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=6437926.